employers

Function

Na een intensieve opleiding kom je terecht in het Sales team Brussel (3 mensen). Je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding van het marktaandeel in Brussel en omstreken door de verdere uitbouw van bestaande klanten (80 %) en actieve prospectie naar nieuwe contacten.

Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

 • Je bezoekt installateurs binnen jouw regio om de producten en diensten van Weishaupt voor te stellen.
 • Je onderhoudt regelmatige contacten met je klanten en kan hen, na een grondige behoefteanalyse, professioneel advies geven dankzij je technische achtergrond en productkennis.
 • Door regelmatige opvolging bouw je kwalitatieve lange termijn relaties op met je klanten en prospecten.
 • Als Technisch-commercieel vertegenwoordiger sta je in voor een vlotte coördinatie, opvolging en uitvoering van offertes in samenwerking met de binnendienst.
 • Je blijft steeds op de hoogte van alle veranderingen in de markt en communiceert deze op transparante wijze aan je klanten en prospecten.
 • Je neemt regelmatig deel aan commerciële evenementen en beurzen.

Trefwoorden: verwarming, zonnepanelen, elektriciteit, elektromechanica, verkoper, vertegenwoordiger, sales, commercieel afgevaardigde, technieker, installateur, warmtepompen, zonnesystemen, gasbranders, stookoliebranders, condensatieketels, chauffagist, engineer, engineering, technici, ingenieur

Profile

 • Je hebt een technische achtergrond of beschikt over een gelijkaardige ervaring en hebt de ambitie om je commerciële skills verder uit te breiden
 • Je bent tweetalig Nederlands/Frans
 • Als Vertegenwoordiger ben je een echt organisatietalent. Dankzij een goede planning en coördinatie bereik je snel het beoogde doel.
 • Je hebt oog voor de behoeften van de klant en je weet deze om te zetten in klantgerichte oplossingen.
 • Je bent altijd enthousiast en haalt je motivatie uit het behalen van je doelstellingen.

Offer

Je komt terecht in een moderne werkomgeving bij een internationale wereldspeler in energietechnieken. Binnen dit familiebedrijf heerst een dynamische en aangename bedrijfscultuur. Als Vertegenwoordiger bij Weishaupt werk je met een kwalitatief assortiment en een professionele technische dienst.

Naast deze aangename werkomgeving biedt onze klant je intensieve opleidingen en alle nodige tools om je klantenbestand te beheren/ontwikkelen (catalogus, marketing tools, CRM, reportingsysteem...).

Bovendien ontvang je een aantrekkelijk salarispakket met vast loon, commissie, bedrijfswagen, tankkaart, laptop, gsm, maaltijdscheques, forfaitaire onkosten, groeps- en hospitalisatieverzekeringen.Weishaupt - België met hoofdkantoor te Anderlecht, en vestigingen in Antwerpen, Luik en Luxemburg, maakt deel uit van de internationale en bijzonder succesvolle WEISHAUPT-groep.

In meer dan 60 landen wereldwijd specialiseert Weishaupt zich in ontwikkeling en productie van, en service en ondersteuning aan verwarmingssystemen, in de onmiddellijke nabijheid van de installateur.

Weishaupt heeft een unieke manier van werken: een directe samenwerking met de installeur, met een niet aflatende focus op professionele ondersteuning d.m.v. eigen technici en gespecialiseerde vertegenwoordigers. Op die manier bouwt Weishaupt aan vertrouwensrelaties op lange termijn, waarmee alle eindklanten - zowel huishoudelijk, tertiair, als industrieel - verzekerd zijn van het best mogelijke resultaat!

Kwalitatief hoogstaande producten - met een professionele omkadering en ondersteuning!

Om onze nabijheid in de regio Brussel te versterken, is Weishaupt op zoek naar een:

Technisch-commercieel vertegenwoordiger - Sector Energie / Verwarming

Interested?

For more information: Call VIRGINIE JAMINON on the number: 0498 88 63 23