Profile Group - Logo

Uitgever Hoger Onderwijs

  • Malines
  • 18 Oct 2017

Company

Plantyn maakt deel uit van Infinitas Learning, een belangrijke leverancier van educatieve uitgaven en diensten in Europa. Leren is voor iedereen een oneindig en onbeperkt proces, net zoals ons engagement voor de ontwikkeling van betrokken onderwijs- en leermiddelen die tegemoetkomen aan de eisen van onze leerlingen, leerkrachten, ouders en scholen. Wij ontwikkelen en verspreiden leermiddelen en digitale platformen voor het basisonderwijs, het secundair onderwijs en het hoger onderwijs. Ons doel is om altijd vernieuwend te zijn en steeds beter te worden in wat we doen.

Onze missie is om samen te bouwen aan onderwijs dat talenten ontplooit en dromen laat uitkomen. De leidraad bij onze activiteiten is om maximale kansen te bieden aan alle lerenden, rekening houdend met de individuele situatie en interesses.

Plantyn is een bedrijf dat zich aan het heruitvinden is. We zijn bezig met een dubbele transformatie om onze missie waar te maken, een transformatie van folio tot digitaal bedrijf en een transformatie naar een flexibelere organisatie met zorgzaamheid, innovatie, transparantie en klantgerichtheid als kernwaarden.

Ons bedrijf is zowel in het Nederlandstalige als in het Franstalige landsgedeelte actief.

Function

Als uitgever hoger onderwijs ontwikkel je leermiddelen voor Vlaamse hogescholen en universiteiten. Je volgt markttendensen en bouwt een netwerk op van onderwijsexperts. Je rekruteert en coacht een team van gedreven auteurs. Vanuit jouw kennis en creatief talent ontwikkel je nieuwe leerconcepten en stuur je bestaande leermethodes bij. Deze concepten kader je in meerjarenplannen en de langetermijnstrategie van Plantyn. Je combineert dit met een sterk marketinginzicht en doelgerichte procesaansturing. Zowel in concept als in ontwikkeling trek je steeds de digitale kaart. Je werkt nauw samen met de afdelingen marketing en sales, digitale ontwikkeling en de productieafdeling.

Je bent een echte teamspeler, andere taken schrikken je zeker niet af. Je bent lid van een team waarin flexibiliteit, ontwikkelen van talenten en een hands-on mentaliteit de drijfveren zijn.  Je bent verantwoordelijk voor de processen, de kwaliteit, de omzet en de budgetplannen. Je bouwt actief mee aan de transformatie van folio naar digitaal.

Je rapporteert aan de Publishing Manager van Plantyn.

Profile

Je volgde een hogere opleiding. Je hebt ervaring in hoger onderwijs en/of ervaring met uitgeven. Je werkt zelfstandig en hebt zin voor initiatief. Je denkt klant- en oplossingsgericht, bent creatief en werkt planmatig. Je beschikt over een sterk conceptueel en strategisch denkvermogen in combinatie met een projectmatige aanpak. Je bent sterk in communicatie, zowel naar externe als interne medewerkers.

Offer

Werken bij een multinationale speler, waar klantgerichtheid en innovatie troeven zijn.
Verder bieden we je een aantrekkelijk salaris, talrijke extralegale voordelen, een flexibele uurregeling.

Interested?

For more information: Call KARLA FLEURENT on the number: 03 257 10 61